dinsdag 23 maart 2010

Een beetje van dit en een beetje van dat ...

Je weet wel dit kleedje, het is af.
Ik stikte er net onderaan het rode biesje aan, maar nu zoek ik nog van die rode drukknoopjes. Je kent ze wel, ze zitten op alle baby t-shirts in alle kleuren, maar in de winkel vind ik ze enkel in het grijs of het wit. Weet iemand waar ik van die rode knoopjes kan vinden? Het zou het jurkje dat ietsje meer geven (denk ik).

Ondertussen nog even genieten van onze kleinste, die zalig kan eten!En grote broer vindt het leuk om te werken in de tuin, in huis ...en hij geniet ook elke avond van deze super leuk boekjes, hij is gek van het autoboek en van de leuke tekeningen.En zusje lief, die ligt voor de eerste keer in een andere kamer dan haar broertjes, misschien gaat ze nu eindelijk eens doorslapen! We zullen zien!

Och ja, vorige week zat dit nog in de busDat had ik hier gewonnen, maar het is gewoon Belgisch.
Het werd al goed gebruikt afgelopen weekend, het is echt een super leuke rugzak!

7 opmerkingen:

 1. Grappig, onze Seppe (3) is helemaal gek van Richard Scarry en ook net van dat vroemtuigenboek, hij kan er uren in zitten kijken. Ik zag vandaag oranje en groene drukknopjes in een groothandel bij ons. Ik heb het maar in de vlucht bekeken, dus mss zatten er rode bij. Ik kocht er wel drukknopjes die je met stof kan overtrekken, dat is misschien ook een mogelijkheid. Ik weet niet van waar je bent? Anders kunnen we er een swap van maken é?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kocht onlangs witte drukknoopjes bij het plaatselijke naaiwinkeltje...maar in haar schuif lagen ze in werkelijk alle kleuren! Schoon om te zien!
  Cool zu, zo'n werkmanstenu!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. waar heb je die overall gevonden voor je zoon? Ik zoek dat al lang maar kan dat nergens vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kocht er bij Mertens in Melle. Degene die ik gebruikte voor de ververslap. Ik ging vandaag nog om een vers pakje, maar ze komen pas over enkele dagen weer aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Ilse: Ik kocht deze bij hier: http://www.intboerke.be/, vanaf 2 jaar. Maar hebben ze dat ook niet "in de werkbroek"?
  Super handig zo'n overall

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En anders doe je toch gewoon normale leuke rode knoopjes, met een 'ouderwets' knoopsgat? Of is dat geen optie?

  BeantwoordenVerwijderen