donderdag 27 mei 2010

Rimpels

Ik had mijn laatste aanwinst al laten zien, voor de overlock kocht ik ook 2 voetjes.

DE RIMPELVOETIk heb al wat aan het testen geweest, maar hoe ik een beetje kan aangeven hoeveel ik wil rimpelen dat moet ik nog wat uitzoeken. Of weet iemand dat?

Ik kocht alles bij deze winkel, wat een super uitleg!!
De verschillende functies van mijn nieuwe machine werden uitgelegd ... op zich allemaal evident maar toch wel handig om snel van start te kunnen gaan.

Ik vroeg nog wat uitleg over extra mogelijkheden van de overlock en ik heb ondertussen door dat ik met de overlock veel meer kan aanvangen dan ik tot nog toe wist. Ik zou nog wel een paar lessen overlock kunnen gebruiken denk ik. Nog iemand handige tips voor de overlock?? Dan kan ik nog wat testen.

Het andere voetje dat ik kocht was het paspelvoetje. Ik zal paspels kunnen maken aan de lopende meter ... altijd leuk om een kleedje of rokje op te vrolijken. We zagen ze de laatste tijd al op heel wat plaatsen verschijnen. Maar komen er binnenkort ook nog ... wie weet maak ik wel eens een paar meter voor een GIVE AWAY.

Ik won vorige week ook nog deze GIVE AWAY. Het is echt een boek vol met leuke patroontjes. Ik ben zeker van plan om het leuke zomer broekpakje te maken. Sommige dingen zijn er wel over, maar andere zijn een super basis om op verder te werken. Ja ik zie het helemaal zitten, nieuwe patronen, nieuwe machine en weer wat kennis rijker!!

2 opmerkingen:

  1. Ai een rimpelvoetje daar ken ik niks van. Leuk dat het boek goed aangekomen is. Ik vind het boek een combi van hilarisch en inderdaad goeie basics. Ik ga zeker het shortje eens maken, want voor jongens vind je vaak enkel van de shorts tot over de knie. Grtz

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha! mijn naaimachine komt ook van die winkel :). Vriendelijk madammen inderdaad!

    BeantwoordenVerwijderen