woensdag 24 februari 2010

Wie herstelt er broeken? update

Wie heeft er zonen?
Kennen jullie het probleem? Na een halve winter zien die broeken er niet meer uit.
Een gat in de ene knie, in de andere nog net niet ..., wat doen jullie daarmee?

Ik kocht dit:


Maar ik moet zeggen, ik ben niet zo blij met de kleur. Ik knipte mooie rondjes uit en zette deze op de broek, maar kijk ...



Ondertussen heeft zoonlief de rondjes eraf getrokken, hij vond het echt niet kunnen dat mama de broek wilde maken, het moet volgens hem zo blijven. We zullen zien!

6 opmerkingen:

  1. En als je dat soort plakversteviging meteen in nieuwe broeken aanbrengt, en aan de binnenkant zodat het niet opvalt? Ik ben een volkomen leek op dit vlak, maar het lijkt mij het proberen waard...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wel, dat probleem hebben wij hier ook met 3 zonen. Daarom heb ik een bedrijf. Een bedrijf wat ook knielappen verkoopt: http://www.chickenrhythm.com.
    Kom kijken!
    Groet,
    Aliki
    Chicken Rhythm

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Awel - ik haal de broekzakken (van vanachter)van versleten exemplaren eraf en naai die over het gat rondomrond vast - best cool vinden de zonen en eerlijk, het staat eigenlijk best - alsof de broeken altijd zo geweest zijn. Voor de variatie durf ik al eens een velours zak op een jeans te naaien ! proberen maar ...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hih, ik vind het wel een grappig resultaat :).
    Maar het idee van Marleen lijkt me wel ok!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik wou net zeggen dat ik danzij het maken voor moeders een tof knielappen site heb gevonden, maar ze hebben je hier zelf al gevonden :)

    Het idee van Leen vind ik echt heel cool, zou ik voor mijn eigen jeans nog kunnen gebruiken.

    Ik ben dan wel niemands zoon, maar ben onthaalmoeder en ik ben er zo eentje die mee speelt met de kindjes op de vloer, dus ik heb dat met mijneigen broeken ook voor, zeker sinds ze die speciale wassingen uitgevonden hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh zo herkenbaar.
    Ik geloof dat zoon (8) ondertussen 4 broeken heeft met in elk een knie door. Ik heb besloten om 1 broek op te offeren en daar kniestukken uit te knippen en deze er dan op te zetten. Nog geen idee of dit gaat werken, ga het van de week proberen.



    Groetjes,
    Manon

    BeantwoordenVerwijderen