woensdag 20 januari 2010

Geel

Deze week is het op shool "DE WEEK VAN DE KLEUREN". Ok, geen probleem. Ik had het briefje afgelopen vrijdag gelezen en opgehangen aan het bord zoals elke week.
Maandag blauw, dinsdag rood en donderdag geel, no problem!!

Dan is het maandag en ben ik al helemaal vergeten wat er allemaal op het briefje stond. Het stapeltje kleren lag klaar, we deden alles aan en vertrekken met papa naar school. Beetje later telefoon, heeft Rik wel de juiste kleren aan? Was het vandaag niet geel? Ik wist niet meer welke kleur het op maandag was, ******.
's Avonds thuisgekomen, ging ik weer eens kijken op het briefje ... OEF het was blauw en laat ons nogal standaard zijn in de kleur van de broek ... dus er was geen probleem geweest.
Maandagavond werd het stapeltje kleren zorgvuldig uitgezocht, zodat er zeker niets mis kon gaan. Woensdag was kleurloos en toen was het woensdagavond ...
Het stapeltje voor donderdag werd bij elkaar gezocht ... GEEL! Laat me nu niets in huis hebben met geel, zelfs niet een streepje, een bolletje ... niets.
Ok we hadden dus nog een probleem op te lossen ... ik op zoek tussen mijn stoffen maar daar ook niets geels te vinden. Gelukkig vond ik nog wat strijkvelours en kon ik zo een t-shirt voorzien van een beetje geel. Nu nog een leuke afbeelding vinden, tekenen, knippen, strijken en klaar!
Missie geslaagd!!
Vanmorgen liet ik de t-shirt zien! Kijk Rik een mooie t-shirt, wat staat erop ...
EEN KANGOEROE!
Ok missie maar half geslaagd! Soit hij heeft vandaag iets geels aan!

2 opmerkingen:

 1. Bij ons op school is vrijdag de roze dag. De andere dagen gaven geen probleem (zelfs geel niet ;-) ) maar roze?
  Ik heb zelfs niet de moed gehad om met iets roze te belasten.
  De rest van de dagen speelden we het spel natuurlijk wel helemaal mee, zodat ik nu nog steeds weet welke kleur welke dag voorstelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Sabine, ja roze zou bij ons ook een groot probleem zijn, zelfs voor de dochter.
  Volgende week staat er oranje op de agenda, ik zal dus dit weekend maar iets gaan zoeken, want dat heb ik ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen