maandag 16 november 2009

Slofjes

We hebben weer een paar slofjes gemaakt, het resultaat valt wel mee. Die bolletjes erop naaien is toch wel wat moeilijker dan ik dacht, het stiksel is maar zus en zo ...
Tips om perfecte rondjes en hoeken te stikken, altijd welkom!!

Er zijn nog slofjes in de maak ... voor wie??

Secret Santa....

6 opmerkingen:

 1. Ik ga er niet meer inkunnen zeker?
  Anders, direct! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. als ik een rondje moet stikken, dan doe ik dat heeeel traag, desnoods met het handwiel draaien en zonder pedaal en bij elk steekje dus 'met de hand' je naald op de juiste plaats neerzetten en de stof ronddraaien terwijl je naald IN de stof steekt (terwijl je de voet lichtjes opheft)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. we zullen eens proberen om de volgende bolletjes beter te stikken, ik had het inderdaad met enkel het handwiel geprobeerd, maar was niet zo'n succes.
  Ondertussen zijn de andere slofjes ook klaar!! Wie gaan we daar blij mee maken? Tess voor jou gaan ze inderdaad iets te klein zijn, maatje 21 ben je al wel even ontgroeit blijkt me!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo, ik ben oma van een bijna-tweejarig jongetje - waar kan ik een patroontje vinden voor deze schattige slofjes??
  Mooie gedaan, ik wil dit ook euh... proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Knap! Is dat leer waarmee je werkt? Kan je dat gemakkelijk vinden?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kan gemakkelijk leerresten aankopen via e-bay. Daar zijn verschillende duitse firma's die hun resten aanbieden. (kan je zelf bepalen wat je wil betalen)
  Ik heb ook al eens gehoord bij plaatselijke lederverwerkers (stoffeerders, ...) zij hebben meestel ook wel overschotjes. Veel succes!!

  BeantwoordenVerwijderen